Ποιοί είμαστε

Γεια σας!! Είμαστε οι γονείς δύο πολύ χαριτωμένων κοριτσιών!! ! Απίστευτο! Τις αναφέρουμε από την πρώτη πρόταση!! Περίεργο;; Καθόλου!! Είναι η ζωή μας!! Κ πάνω σ’ αυτές τις δύο στηρίχτηκε η ιδέα μας γι’ αυτό το blog κ κατά κάποιο τρόπο οι περισσότερες ενότητές μας.! Καλώς ή κακώς ολόκληρη η ζωή μας από την στιγμή που τις γνωρίσαμε!!

Γιατί γράφουμε;; Γιατί έτσι μας αρέσει!! Αλλά κατά βάθος γιατί θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας εμπειρίες, σκέψεις, βιώματα και καθημερινές ρουτίνες χωρίς αλλά κυρίως με αυτές!! 🙂

Θέλουμε ακόμα να παραθέσουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε και θεωρούμε σημαντικές για να βοηθήσουμε και να πληροφορήσουμε νέους γονείς σαν εμάς πάνω σε όλους τους τομείς της ανατροφής των παιδιών τους. Αυτό που πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη είναι ότι το πιο σημαντικό από όλα στο μεγάλωμά τους είναι καταρχήν το ίδιο το ένστικτό μας. Από κει και πέρα όμως κάθε πληροφορία ή εμπειρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα ανάλογα με τον χαρακτήρα των δικών του παιδιών και την κατάσταση που βιώνει.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς και για την εξέλιξη όλων μας να μας βοηθήσετε και εσείς γράφοντας τα σχόλια σας αλλά και στέλνοντας μας τις δικές σας εμπειρίες που θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Μην διστάσετε τέλος να μας ενημερώσετε για τις ενότητες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και για τις οποίες χρειάζεστε μεγαλύτερη πληροφόρηση και πάνω σε ποια θέματα ιδιαιτέρως. Οι ειδικοί που συνεργαζόμαστε είναι πρόθυμοι να σας παραθέσουν την δικιά τους γνώμη και συμβουλή για οτιδήποτε μας ζητήσετε ειδικά σε θέματα διατροφής και ψυχολογίας.